Dinar a la capital

Robert de Niro visita Barcelona per disfrutar d’un bon marisc

El protagonista de ‘Taxi Driver’ va prendre primer una cervesa a Entrepanes Díaz i després va anar al Bar Mut a culminar el dinar amb un bon marisc

Robert de Niro visita Barcelona per disfrutar d’un bon marisc
1
Es llegeix en minuts
Judit Bertran
Judit Bertran

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Robert de Niro, actor protagonista de ‘Taxi Driver’, ha estat de visita per Barcelona aquest dimecres i no ha dubtat a fer una aparició pels restaurants de Kim Díaz, Bar Mut i Entrepanes Díaz.

L’actor es trobava a la capital catalana després de la inauguració del nou Nobu (la cadena hotelera de l’actor) a Londres. Així doncs, De Niro volia «tornar a tastar el marisc [de Bar Mut] una altra vegada», segons ha explicat el propietari d’aquests establiments, Kim Díaz, a EL PERIÓDICO.

No és la primera vegada que el famós actor visita Barcelona i en concret el Bar Mut de Díaz, ja que tots dos tenen una relació d’amistat des que un amic de l’actor li va recomanar el restaurant fa més de 10 anys i fins i tot De Niro comenta que el visita per «disfrutar del vi i del millor marisc», explica Díaz.

El protagonista de ‘Taxi Driver’ va prendre primer una cervesa a Entrepanes Díaz i després va anar a Bar Mut a culminar el dinar amb un bon marisc. Després, és probable que visités els carrers de Gràcia, els preferits de l’actor, ja que li recorden a Brooklyn, comenta Díaz.

De Londres a Barcelona

Notícies relacionades

De Niro ha tingut uns dies moguts. Aquest dimarts, menys de 24 hores abans de dinar a Barcelona, es trobava just a l’acte d’inauguració del nou hotel Nobu, a Londres.

Al febrer es va reobrir el Nobu de Barcelona, després de dos anys tancat, amb un nou xef –ja no és el francès Hervé Courtot–: el madrileny Sergio Martínez. Així doncs, amb aquesta reobertura es va estrenar Kozara, un ‘sake bar’ obert a la planta baixa de l’establiment de 10 del matí a 6 de la tarda els diumenges i els dilluns, dies durant els quals tanca el restaurant de l’últim pis.