Buscant menjar

Així entren els senglars fins a la porta de casa teva

S’ha convertit en una escena molt habitual la presència d’aquest mamífer envaint els carrers de la zona alta de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

És una postal quotidiana d’una ciutat que té el privilegi d’anar del mar a la muntanya en poques parades del metro: els senglars s’han convertit en un usuari més de la trama urbana de Barcelona.

Baixen de Collserola principalment per buscar aliments que troben als contenidors o perquè els humans n’hi ofereixen, però això fa que els senglars s’habituïn a aquesta forma de vida i perdin el seu instint primigeni dins de l’entorn natural.

Notícies relacionades

La proliferació de senglars a la part alta de Barcelona ha obligat l’Ajuntament de Barcelona a intervenir en l’assumpte limitant els punts d’alimentació i dificultant l’accés dels animals a l’àrea urbana.

I és que l’augment del nombre de senglars que arriben fins als portals de les cases dels veïns són un perill públic que ha provocat incidents de diversa gravetat, com atropellaments i mossegades, en els quals es veuen involucrats tant els animals com els habitants de Barcelona.