Transport públic

L’L5 reobre el tram entre Diagonal i Vilapicina després de 10 dies d’obres

Les obres han finalitzat amb una renovació de 1.154 metres de via i la retirada de materials amb amiant

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5.

Un convoy de metro de Barcelona, en la L5. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
EFE

El tram de l’L5 del metro de Barcelona entre les parades de Diagonal i Vilapicina reobrirà aquest dimarts dia 19, després de 10 dies d’obres amb les quals s’han renovat 1.681 metres de vies.

En un comunicat, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat que aquest dilluns ja s’estan portant a terme proves de circulació de trens i de funcionament de la senyalització viària perquè demà, a partir de les 5.00 hores, l’L5 torni a funcionar d’extrem a extrem, de Cornellà Centre fins a Vall d’Hebron.

Renovar vies i retirar amiant

Notícies relacionades

Les obres que s’han executat corresponen a una actuació integral de renovació de la via entre la Sagrera i Horta, a la qual TMB destinarà un total de 15 milions d’euros. S’han avançat així una part dels treballs a portar a terme, de manera que es reduiran les actuacions a fer a l’estiu, entre el juliol i l’agost.

Aquestes obres havien de servir per renovar 1.154 metres de via, però s’ha aconseguit actuar sobre 1.681 metres, un 45% més del previst inicialment. Els treballs han servit també per retirar els materials amb contingut d’amiant que es van localitzar a l’estació de Maragall.