Canvi d’horari

Barcelona limita la distribució de mercaderies a la Superilla de Sant Antoni

L’operació s’haurà de validar amb una aplicació per optimitzar l’ús de l’espai públic

Barcelona limita la distribució de mercaderies a la Superilla de Sant Antoni

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Barcelona limitarà des del 21 de març la distribució de mercaderies a la Superilla de Sant Antoni, on es permetrà la càrrega i descàrrega de 9:30 del matí a les 16:00.

L’operació s’haurà de validar amb l’aplicació SPRO, una nova prova pilot per fer compatible per tothom l’ús de l’espai públic.

La nova regulació té l’objectiu de reduir el nombre de vehicles en els moments de més presència de persones al carrer, per millorar la convivència i la seguretat i flexibilitzar els usos per optimitzar l’espai públic.

Aquest canvi d’horari s’aplicarà al carrer Comte Borrell entre Floridablanca i Manso i, també, al carrer Tamarit de Comte d’Urgell a Viladomat.

Àrees alternatives

Notícies relacionades

Fora de l’horari habilitat no estarà permès l’aparcament de vehicles en aquest àmbit concret, però hi haurà places d’Àrea DUM (Distribució Urbana de Mercaderies) en l’entorn de la Superilla (carrers de Viladomat, Floridablanca, Comte d’Urgell i Manso) amb l’horari habitual de ciutat per a lacàrrega i descàrrega, de 8:00 a 20:00 hores.

Així, el repartiment de mercaderies amb bicicletes, cicles de càrrega o a peu estarà permès a qualsevol hora.

Temes:

Sant Antoni