Campanya de Nadal

Una marabunta de compradors i unes obres col·lapsen el Portal de l’Àngel a Barcelona

Les rases i les tanques han complicat la tornada massiva dels barcelonins i els visitants al centre de la ciutat

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Era previsible que el començament de la campanya de Nadal, afegit al ‘Black friday’ i l’avidesa dels barcelonins i els visitants per sortir al carrer després de les restriccions de fa un any, omplís el centre de Barcelona aquest dissabte. Per això, a molts els costava entendre aquesta tarda que l’epicentre local del ‘shopping’, el Portal de l’Àngel, estigui parcialment ocupat per unes obres que han convertit l’eix en una ratera en alguns moments.

Notícies relacionades

El comerç de la zona ja va lamentar fa unes setmanes que uns treballs a la via pública per millorar la canalització d’aigua coincidissin amb dates punta de venda. Eren unes obres molt necessàries, però s’han allargat una mica més del previst, en un moment de reactivació econòmica i amb una marabunta de compradors que no es veia des de fa molts mesos. En paral·lel, l’ajuntament va notificar a Barna Centre uns altres treballs de manteniment del paviment puntuals, també durant aquests dies.

Al matí hi ha hagut una gran afluència de gent a la zona, però sense arribar a l’embús de la tarda, quan alguns vianants –farts d’esperar davant el coll d’ampolla que s’ha format– han optat per apartar les tanques que envolten les rases i passar pel mig. Una opció de risc, tenint en compte que el paviment està esbudellat, i que no hi havia policia local regulant l’embolic que s’ha format.