El 24 d’octubre

Recorregut i horaris de la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona

  • Els 11.000 participants passaran per punts emblemàtics de la capital catalana

Recorregut i horaris de la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona

Recorrido Cursa Bombers 2021

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Vueling Cursa de Bombers de Barcelona celebra aquest diumenge 24 d’octubre la seva 22a edició, després d’un any d’aturada forçosa per la pandèmia. Com és habitual, tindrà un recorregut de 10 quilòmetres i passarà per diferents punts emblemàtics de la capital catalana.

El recorregut

El recorregutAquest any es mantindrà el recorregut establert per la Cursa de Bombers des del 2016. La sortida i la línia de meta seran l’avinguda Marquès de l’Argentera, davant l’Estació de França. Des d’allà s’arribarà a l’estàtua de Colom, per pujar per l’avinguda Paral·lel (la part amb més desnivell de tot el recorregut). Posteriorment es passarà per Floridablanca i Gran Via. L’últim tram de la carrera es desenvoluparà pels carrers Marina, Ausiàs Marc, ronda Sant Pere i Via Laietana.

Horari

HorariEls corredors hauran de ser al seu calaix de sortida a les 8.30 hores perquè la prova es pugui realitzar puntualment i amb l’ordre adequat.

Notícies relacionades

El primer tret de sortida simbòlic serà a les 8.50 hores per a l’equip de bombers i alguns convidats.

Posteriorment, els 11.000 participants realitzaran la sortida dividits en tres calaixos amb horaris diferents. A les 9.00 hores sortiran els corredors d’elit amb un primer grup de 3.500 participants. A les 9.06 i a les 9.12 sortiran 3.500 corredors més a cada bloc.