Per valor de 20 euros

¿Com aconseguir el Bonus Consum de Barcelona?

¿Com aconseguir el Bonus Consum de Barcelona?

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Barcelona posarà a disposició de la ciutadania a partir d’aquest dilluns prop de 280.000 Bonus Consum descarregables per «incentivar el consum local i presencial de productes, serveis i restauració», ha informat l’ajuntament. La bonificació està valorada en 20 euros i, qui l’obtingui, en pagarà 10 mentre que els 10 restants els subvencionarà l’Ajuntament de Barcelona, que destina als bons més de 3 milions d’euros. El projecte és una col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona, Barnacom, Comertia, Pimec, Foment del Treball, Gremi de Restauració, Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya i Gremi d’Hotels.

Els Bonus Consum són uns vals que la ciutadania pot descarregar a través de la plataforma BCNMarket.

Els 280.000 bons que s’emetran es podran bescanviar presencialment fins al 31 de desembre de 2021 en qualsevol establiment adherit a la iniciativa.

Notícies relacionades

Així, la persona interessada pot accedir a BCNMarket, reservar directament el bo i descarregar-lo. Amb el document i una identificació personal, l’usuari podrà anar a qualsevol local adherit a la iniciativa per adquirir el producte o servei que vulgui després de bescanviar el val. Només se’n podrà utilitzar un per cada compra.

Cada bo tindrà un termini de 15 dies per ser bescanviat; passats aquests dies, caduca. Les persones consumidores només podran ser titulars de tres bons, sempre que l’anterior hagi caducat o s’hagi utilitzat.

Temes:

Comerç