Sense ferits

Aparatós incendi en una nau ocupada de l’Hospitalet

Un enfrontament entre els seus ocupants, de nacionalitat romanesa, i un altre grup que volia entrar ha provocat el succés

Aparatós incendi en una nau ocupada de l’Hospitalet

Jordi Otix

1
Es llegeix en minuts

La columna de fum resultava ben visible des de lluny. Onze dotacions de bombers s’han desplaçat aquesta tarda per apagar un aparatós incendi en una nau industrial ocupada de l’Hospitalet de Llobregat, concretament a l’avinguda de Vilafranca. El succés s’ha produït després d’un enfrontament entre els seus ocupants i un altre grup de persones que volia entrar per quedar-se en un recinte industrial pròxim a les vies de Rodalies, per sota del barri de la Florida. Els bombers han apagat el foc que no ha provocat cap ferit.

Notícies relacionades

Segons fonts municipals, fa temps que aquesta nau de propietat privada està ocupada per una colònia formada per una trentena d’immigrants de nacionalitat romanesa, i pel que sembla la discussió s’ha produït quan altres compatriotes volien també instal·lar-se aquesta tarda en aquest mateix espai.

La baralla ha arribat a l’extrem que s’ha provocat un incendi per la negativa dels ocupants de la nau. Els Mossos d’Esquadra estan investigant el que ha passat. Sense ordre judicial prèvia, i per tractar-se d’un recinte de propietat privada, no és viable un possible desallotjament per la policia.