A la Via Augusta

Mor un motorista en un accident a Barcelona amb una conductora èbria

El succés s’ha produït a primera hora del matí i s’hi han vist implicat diversos cotxes

Mor un motorista en un accident a Barcelona amb una conductora èbria

Joan Vehils

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 52 anys ha mort aquest dissabte a Barcelona en un accident de trànsit que ha tingut lloc a la Via Augusta, a l’altura del carrer Àngel Guimerà i General Mitre, en el qual s’han vist també implicats altres vehicles. La conductora del cotxe que ha xocat contra la moto ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia.

L’accident s’ha registrat a primera hora del matí, poc abans de les vuit. La conductora, de 28 anys, ha donat un resultat de 0,64 mg/l en aire exhalat, més del doble del límit permès, i ha sigut detinguda per un delicte contra la seguretat del trànsit i per homicidi imprudent.

La persona que l’acompanyava en el turisme, una dona de 32 anys, ha resultat ferida lleu.

Set morts

Notícies relacionades

Amb aquest accident, la capital catalana acumula ja set morts de motoristes des de començament d’any. L’anterior va ser l’agost, quan un jove de 28 anys va morir a la ronda Litoral. Es tracta, a més, de l’11a víctima d’accident de trànsit a la capital catalana.

Els veïns de la zona han publicat a les xarxes socials imatges del succés, comentant les impactants imatges, amb diversos cotxes estampats contra la paret, motos destrossades, ambulàncies i el carrer tallat.