BARCELONA

Dos menors ferits després de ser atropellats a Vallcarca

El nen de 13 anys es troba en un estat greu, en canvi la seva germana està en una situació més estable

Dos menors ferits després de ser atropellats a Vallcarca
1
Es llegeix en minuts

Un nen de 13 anys i la seva germana d’11 han sigut hospitalitzats aquest divendres al migdia després de ser atropellats per un cotxe al barri de Vallcarca, a Barcelona.

Els fets han tingut lloc al districte de Gràcia mentre els menors creuaven un pas de vianants al sortir del seu centre educatiu. Després de l’accident, han sigut necessaris, almenys, un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana, segons confirmen fonts de l’ajuntament.

Actualment, els ferits són a l’Hospital Vall d’Hebron després de patir politraumatismes, sobretot a les extremitats. El nen es troba en estat greu, en canvi la seva germana està en una situació més estable.

Notícies relacionades

La Guàrdia Urbana continua investigant la causa de l’accident, però hi ha dues hipòtesis: que la conductora va perdre el control del vehicle o que els menors havien creuat mentre els vehicles tenien el semàfor en verd.

Segons les informacions de TMB, a causa de l’accident s’han desviat les línies 27, 119, 123, 124 i 129 d’autobús interurbà.