Fenomen virtual

Entrevista a The Black Alien: «Convertir-me en alien és el meu projecte»

Té la llengua bífida, s’ha tallat el nas, les orelles, mig llavi. I només ha arribat al 29% de la seva «evolució». La detalla a Instagram davant més de 570.000 seguidors. Aquí destapa el seu perfil humà i avança què es farà al novembre.

A1-123332931.jpg

A1-123332931.jpg / JORDI OTIX (EPC)

8
Es llegeix en minuts
Ana Sánchez
Ana Sánchez

Periodista

ver +

Ve en to de pau. És el primer que un pregunta instintivament al veure un alien. Ell assenteix, riu. De seguida demostra més sentit de l’humor que els extraterrestres de les pel·lícules.

Fa gairebé any i mig que aquest alien va començar a envair les xarxes. Té una legió de fans i ‘haters’: més de 570.000 seguidors a Instagram. The Black Alien Project, ha anomenat el seu compte. Parlen d’ell tiktokers i youtubers. «El que li agrada als joves –justifica ell– és que jo faig el que vull. Gràcies a mi s’alliberen».

Té la llengua bífida i verda, la mirada injectada en tinta, implants sota la pell, tatuatges fins on arriba a la vista. S’ha tallat el nas i les orelles. Al juliol es va esmolar les dents i es va extirpar la meitat del llavi superior. Va detallant la «transformació» a Instagram. Només ha arribat al 29%. Al novembre –assegura– preveu amputar-se quatre dits: el dit petit i l’anular de cada mà.

El que més li impressiona, afegeix, és que molta gent se senya al veure’l. Com si fos un dimoni. «Això per a mi es...ufff», diu. «És una cosa que pesa molt». ¿El més increïble? Una vegada al metro de París, un noi va començar a donar voltes al seu voltant fent-li reverències. «Em va fer por», reconeix. ¿Sol passar por? «Sí, és clar –confessa. No sé com reaccionarà la gent. Per a mi és una mica perillós. Si a algú pel carrer li marxa el cap: ‘Vull matar algú’, jo soc el primer, segur».

«Un alien viu al segon»

Notícies relacionades

¿Que com viu un alien? «Un alien viu al segon –respon–. No tinc plans». A ell li agrada estar sol, diu. «Conec molta gent, però sempre vaig sol». Ara lliga més a Instagram, però reconeix que en la vida real és difícil trobar parella. «Sí, és complicat». És únic en la seva espècie, ¿no se sent sol? «No –insisteix–, de veritat que no». 

 «No has de tenir por de qui ets en realitat», va escriure en un ‘post’. ¿Qui és l’Anthony? «És un home normal –respon–. Amb la seva passió, amb el seu món. Res més». ¿Un consell? «Escoltar sempre el teu cor per arribar a la teva meta. Mai escoltar la gent».