Controvèrsia a les xarxes

Una consellera de Colau es burla de la «Catalunya profunda» fent-se fotos en una bala de palla

Sílvia Casorrán assegura que feia un «estudi de mercat» per substituir els blocs de formigó de Barcelona

Una consellera de Colau es burla de la «Catalunya profunda» fent-se fotos en una bala de palla

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La consellera de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Sílvia Casorrán, ha publicat un missatge en el seu compte d’Instagram (privat) en què es burla de la «Catalunya profunda» i que ha generat el rebuig de nombrosos usuaris d’aquesta xarxa social.

La responsable en el govern d’Ada Colau mostra una foto asseguda en una bala de palla per a continuació assegurar que ha anat a la «Catalunya profunda» per «fer un estudi de mercat sobre productes innovadors per substituir els famosos blocs de formigó». «Els he provat en totes les posicions, fins i tot saltant, són comodíssims!» «¿Què us semblen? Els hem de batejar», diu rient la també consellera del districte de Sant Martí.

Polèmica també a Twitter

El post és de diumenge i ha provocat retrets a Instagram, d’usuaris que han fet una captura del missatge, retraient-li tant la mofa sobre l’apel·latiu de «Catalunya profunda» com la frivolització sobre l’ús de blocs de formigó, que ha provocat controvèrsia en els últims mesos.

Notícies relacionades

Aquesta mateixa reacció s’ha reproduït a Twitter, on Casorrán havia escrit també un altre missatge amb les mateixes fotos, tot i que amb un text diferent: «Reflexionant sobre com aconseguir una millor simbiosi entre camp i ciutat. ¿Us agrada el nou model #rurbanc? ¿On podria quedar bé?».

La consellera de Colau, que en alguna altra ocasió també ha protagonitzat altres publicacions controvertides a les xarxes socials per temes de mobilitat, ha justificat el missatge sobre la «Catalunya profunda» (una foto que s’hauria fet al Montsec) assegurant que estava ironitzant: