Mobilitat en la revetlla

El metro de Barcelona funcionarà tota la nit de Sant Joan

FGC tindrà servei fins a les 2.00 hores i es reforçarà Rodalies

Verbena de Sant Joan. Metro Barceloneta de madrugada

Verbena de Sant Joan. Metro Barceloneta de madrugada / RICARD FADRIQUE (Delegaciones)

1
Es llegeix en minuts

La xarxa de metro de Barcelona funcionarà durant tota la nit de Sant Joan i les línies de Ferrocarrils de la Generalitat fins a les 2.00 hores, com a vigília de dia festiu. D’aquesta manera, el suburbà donarà servei des de les cinc de la matinada del dia 23 fins a la mitjanit del dia 24, és a dir, 43 hores seguides.

A més, la línia es reforçarà amb freqüències de pas de fins a vuit minuts.

Quant a Rodalies, el servei serà en l’horari habitual i es reforçaran les places en les línies on es preveu un augment de la demanda, mentre que el Tram oferirà els mateixos horaris que TMB, tant en el Trambaix com en el Trambesòs.

Per la seva banda, el Nitbus de l’AMB tindrà reforços a la línia N28 (amb una freqüència de 10 minuts i busos articulats), N9 (amb busos addicionals entre Santa Coloma i Can Ribó, de Badalona) i vehicles de reserva a plaça de Catalunya.

Mascareta a les instal·lacions

Els busos nocturns de la Generalitat mantindran l’oferta al 100% i els autobusos urbans tindran l’oferta habitual d’un dia feiner per dia 23 i dia festiu el dia 24.

Notícies relacionades

Segons l’AM, els operadors preveuen un reforç de personal en trens i estacions per atendre l’afluència d’usuaris que es desplaçaran en transport públic, en especial en zones de platja i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla. També s’intensificarà la neteja, el manteniment i la seguretat de les estacions més freqüentades.

En un comunicat, l’ATM recorda que malgrat el relaxament de les restriccions de mobilitat la pandèmia encara no ha acabat i per això recorda que s’ha de fer ús de la mascareta durant tota l’estada a les instal·lacions i durant el temps de viatge en el transport públic. També està prohibit menjar i beure i es recomana el silenci, repartir-se per tot l’espai disponible als vehicles i seguir les indicacions del personal.