A les pistes municipals La Llosa de Bon Pastor

Colau balla amb unes veïnes del Besòs de Barcelona durant una visita amb la vicepresidenta Yolanda Díaz

  • L’alcaldessa de Barcelona es mou al ritme de ‘La bicicleta’, de Carlos Vives i Shakira, i la cúmbia ‘La sonora dinamita’

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que visitava aquest dimecres el barri del Besòs de Barcelona amb la vicepresidenta Yolanda Díaz, s’ha animat a ballar amb unes veïnes del Bon Pastor, que l’han convidat a ballar.

Amb un vestit jaqueta vermell, l’alcaldessa no ha dubtat a posar-se al costat de la dones –del grup de ball Bon Pas de Ball– i, al ritme de ‘La bicicleta’, de Carlos Vives i Shakira, ha intentat seguir-los els passos, mentre la vicepresidenta Díaz es quedava estupefacta primer i, posteriorment, «no parava de riure», diu la presidenta de l’associació Bon Pas de Ball, Herminia López. Però Colau, aliena a aquestes rialles, semblava com si fos a casa seva i no ha dubtat a ballar també la cúmbia ‘La sonora dinamita’, del grup Las Brujas. La vicepresidenta Yolanda Díaz «sembla més tímida», assegura López, per explicar per què creu que no s’ha unit al ball.

«Vergonyeta aliena»

Notícies relacionades

La reacció de la ministra Díaz no ha passat desapercebuda per als tuitaires, que no han dubtat a destacar la «vergonya aliena» que, segons han assegurat, estava passant Díaz. Entre ells la periodista, escriptora i especialista en comunicació política no verbal Patrycia Centeno, que ha publicat: «Els gestos de ‘no, no, jo no’ i ‘vergonyeta aliena’ de Yolanda Díaz mentre Colau balla ‘La bicicleta’ em representen. I ha afegit les etiquetes «bodylanguage» («llenguatge del cos», en anglès) i «escenografia».

L’associació Bon Pas de Ball, que fa «22 anys que fa activitats de ball», segons López, havia hagut de deixar de ballar per la pandèmia. Ara, amb «gairebé totes la dones vacunades», l’Ajuntament de Barcelona els cedeix espais a l’aire lliure i «cada dimecres, a les 10.30 hores», es reuneixen a ballar una estona. Aquest dimecres, ho han fet a les pistes municipals La Llosa de Bon Pastor.