Apartat del servei

L’urbà que va disparar a un sensesostre torna a patrullar

gu-tiroteo / periodico

1
Es llegeix en minuts

L’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que va disparar a una persona sense llar el 21 de novembre passat al passeig de Sant Joan ha tornat a patrullar pels carrers de la ciutat des de fa més d’un mes.

Segons publica ‘Nació Digital’ i ha confirmat l’ACN, l’agent va tornar fa més d’un mes a les seves tasques habituals, després que inicialment estigués en actiu però sense fer tasques operatives.

Notícies relacionades

Fonts municipals recorden que en cap cas va ser apartat del cos i expliquen que si no podia patrullar era perquè els Mossos d’Esquadra es van quedar amb l’arma com a part de la investigació dels fets. Així, una vegada els Mossos la van tornar a la Guàrdia Urbana, l’agent va tornar a patrullar.

El succés va ocórrer el 22 de novembre passat, quan els veïns van denunciar un home que causava molèsties als ciutadans i es negava a confinar-se passada l’hora d’inici del toc de queda. El subjecte suposadament va intentar agredir amb un ganivet els agents de la Guaardia Urbana que van acudir a intentar reduir-lo. El sensesostre, de 43 anys, i amb les facultats mentals pertorbades, va resultar ferit per arma de foc d’un dels agents, que va al·legar que l’home l’havia intentat agredir.