A BARCELONA

Tres joves ruixen amb gasolina una persona que dormia al carrer

  • La víctima descansava a la porta del gimnàs Sant Pau, al Raval, que en aquell moment, cap a les vuit del matí, encara estava tancat.

  • El vigilant de seguretat de l’equipament s’esperava al cotxe, va veure els nois, se’ls va acostar i aquests van fugir.

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Helena López
Helena López

Redactora

Especialista en Educació

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tres joves van ruixar amb gasolina un home sense llar que dormia a les portes del gimnàs social Sant Pau, al barceloní barri del Raval, aquest dimarts al matí. El vigilant de seguretat de l’equipament –que ofereix dutxes a persones que viuen al carrer– va arribar abans d’hora a treballar i s’esperava al cotxe, aparcat a la porta, quan va veure que tres nois s’acostaven a molestar l’home que dormia a la porta. Va baixar del cotxe, s’hi va acostar i, els nois, al veure’l, van marxar corrents. A l’arribar fins al ciutadà que dormia, que es va despertar amb el soroll, va comprovar que l’havien ruixat amb gasolina.

Notícies relacionades

El director de relacions institucionals del Sant Pau explica que la víctima no només és coneguda pels treballadors del Sant Pau, sinó també «molt estimada». «Ahir mateix, a la tarda, ens va arribar material i va estar aquí amb nosaltres ordenant-lo, i al final va decidir posar-se a dormir aquí al costat», assenyala Morera.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets.