Festa major

Santa Eulàlia se celebrarà sense activitats de carrer i amb actes en línia

  • Els dos únics moments que es mantindran, però sense públic, seran la cerimònia del pendó i l’ofrena floral

  • Els museus faran jornada de portes obertes i també serà possible visitar les exposicions tradicionals 

1
Es llegeix en minuts

Arriben les festes de Santa Eulàlia, però no se’n va la pandèmia. Així que cal adaptar-se, i això passa per suspendre cercaviles, balls i la resta d’activitats tradicionals que se celebren al carrer. Tot i que sí que es faran els dos moments més significatius de la festa: la cerimònia del pendó de Santa Eulàlia i l’ofrena floral a la copatrona de la ciutat. Els actes es faran sense públic, però podran seguir-se el divendres 12 a les 12.00 hores i a les 19.15 hores, respectivament, a través de la web de les festes i les xarxes socials. L’opció virtual estarà vigent durant totes les festes

Notícies relacionades

També es mantindran, amb totes les mesures de seguretat necessàries, les exposicions organitzades per les associacions, com la de les gegants Laies, la del bestiari infantil de Barcelona, la del bestiari històric de Corpus, l’exposició de capgrossos i la mostra fotogràfica de la Federació Catalana de Catifaires. La primera es desplegarà al pati de l’ajuntament des del 6 de febrer fins al 12; la resta, a El Born Centre de Cultura i Memòria des del 7 al 21 de febrer.

Els museus obriran portes el 12 i 13, igual com La Casa dels Entremesos, que exhibirà les exposicions ‘Per no perdre el temps. Calendaris tradicionals, des del món rural a la societat industrial’ i ‘Ombres xineses de Joan Amades’. I el dimecres 10 es presentarà el llibre ‘Gegants i gegantes de Barcelona. 52 retallables’, una publicació dirigida al públic familiar amb il·lustracions de Laia Berloso, disseny de La Japonesa i textos de Nico Alonso.