A 12 apartaments

Desallotjada una festa multitudinària en un edifici de pisos turístics al districte d’Horta-Guinardó a Barcelona

La policia interposa 265 denúncies per no complir les mesures de seguretat sanitàries relacionades amb la Covid-19

Imatge de la taula de l apartament amb diverses ampolles buides i gots al damunt  Publicada el 9 de desembre del 2020  (Vertical) Guardia Urbana HORTA  ACN

Imatge de la taula de l apartament amb diverses ampolles buides i gots al damunt Publicada el 9 de desembre del 2020 (Vertical) Guardia Urbana HORTA ACN / GUARDIA URBANA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

LaGuàrdia Urbana va desallotjar aquest dilluns una festa de mig centenar de persones en un edifici de pisos turístics de lloguer al districte barceloní d’Horta-Guinardó. En total van interposar un total de265 denúncies per no complir les mesures sanitàries relacionades amb el coronavirus.

Els agents van localitzar a l’interior de l’edifici un total de 49 persones, tres d’elles menors d’edat, que no respectaven les mesures sanitàries establertes. A més, la policia va observar que les estances dels pisos van patir nombrosos danys, tant al mobiliari com a les parets, i també hi van trobar restes de menjar i begudes.

La policia registra 12 apartaments

Notícies relacionades

La policia municipal va rebre el primer avís sobre les 3.30 de la matinada per molèsties. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van poder observar persones als balcons de l’immoblexisclant i ballant. Al lloc també hi va haver el gestor dels pisos turístics, que va explicar que l’immoble havia d’estar totalment buit, perquè no hi havia cap reserva vigent.

La patrulla va sol·licitar la presència de més unitats de la policia per la gran quantitat de gent que hi havia a l’edifici i, junt amb el gestor dels pisos, va accedir a l’immoble, on va comprovar que les portes dels 12 apartaments havien sigut manipulades.