SUCCÉS AL BAIX LLOBREGAT

Detingut per homicidi imprudent el conductor implicat en la mort de 2 ciclistes

Un membre del grup de les víctimes es troba en estat crític després del sinistre, registrat en la C-C-1413a, al Papiol

zentauroepp56034147 papiol201129181146

zentauroepp56034147 papiol201129181146 / Cedida per Jordi Ruiz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conductor del turisme que s’ha vist implicat en l’accident que ha provocat la mort de dos ciclistes al Papiol (Baix Llobregat) ha sigut detingut per homicidi imprudent, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Un tercer ciclista es troba en estat crític a causa del sinistre. 

Les primeres hipòtesis apunten que el conductor detingut hauria envaït el carril en sentit contrari per on circulava aquest grup de tres ciclistes, a la carretera C-C-1413a, per motius que encara s’investiguen. La mort dels dos ciclistes eleva a 97 les víctimes mortals en les carreteres catalanes des de començament d’any.

El sinistre en què s’han vist implicats aquest grup de tres ciclistes i un cotxe s’ha produït en el punt quilomètric 5 de la C-C-1413a, a l’altura de la població barcelonina del Papiol. A conseqüència de l’accident, dos dels tres ciclistes han mort, mentre que un tercer ha sigut traslladat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat.

Col·lectius més vulnerables

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 11.52 hores d’aquest diumenge, i fins al lloc dels fets s’han traslladat cinc patrulles de la policia catalana i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els ciclistes, igual com els motoristes i els vianants, formen part del col·lectiu de persones vulnerables, ja que els accidents de trànsit amb víctimes mortals entre aquests augmenten any rere any.

Temes:

Bicicletes