Els nens de Barcelona podran demanar els seus regals per videotrucada als Reis i al Pare Noel

Una plataforma web possibilita que els nens de Catalunya puguin passar el Nadal sense vulnerar les mesures sanitàries aplicades pel coronavirus

zentauroepp51596340 barcelona    04 01 2020    barcelona   llegada de los reyes 201119174643

zentauroepp51596340 barcelona 04 01 2020 barcelona llegada de los reyes 201119174643 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma lacartamagica.online, que reuneix un grup de famílies de Barcelona, ha anunciat que els més petits podran demanar els regals als Reis Mags i al Pare Noel per videotrucada

Els Reis Mags i el Pare Noel

En un comunicat publicat a la pàgina, els Reis Mags i el Pare Noel expliquen que els fa molta il·lusió poder comunciar-se amb els nens des d’Orient  i el Pol Nord.

Per a això, l’associació ha informat que els interessats a participar en les trobades virtuals hauran d’omplir un formulari a la web lacartamagica.online. Després rebran un avís a través d’un correu electrònic ambl’horari  de la videotrucada.

Mesures adaptades a la pandèmia 

Aquesta web dedicada als nens ha sorgit, segons expliquen els responsables, perquè els nens de Catalunya puguin parlar amb Ses Majestats d’Orient i el Pare Noel sense vulnerar les mesures sanitàries fruit de la pandèmia mundial de la Covid-19. 

Notícies relacionades

Però no és l’única ciutat on es portarà a terme una iniciativa similar: a El Ejido (Almeria), Ses Majestats han canviat la cavalcada per les videotrucades.  

Moltes entitats públiques i empreses privades han anunciat la intenció d’adaptar els seus serveis per Nadal a la pandèmia.