A BARCELONA

Detingut per atacar i mossegar tres agents de la Guàrdia Urbana

Els fets van passar dijous a la matinada al districte d'Horta-Guinardó

L'home va acabar sedat i, segons fonts consultades per aquest diari, tot va començar perquè anava sense mascareta

zentauroepp54952214 detenido por amenazar con detonar una granada para evitar el200916115327

zentauroepp54952214 detenido por amenazar con detonar una granada para evitar el200916115327

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez

La Guàrdia Urbana de Barcelona va arrestar dijous a la matinada un home de 25 anys per haver agredit tres agents. Segons fonts municipals, els tres policies van haver de ser atesos mèdicament i van rebre la baixa. L’home va rebre «contenció farmacològica» a causa de l’«estat agitació» que presentava.

Notícies relacionades

Segons fonts consultades per aquest diari, el comunicat mèdic dels policies aclareix que tots tres van rebre diversos cops i també que almenys un d’ells també va patir una mossegada a l’avantbraç.

L’enfrontament va tenir lloc al carrer de Judea i es va iniciar quan una patrulla va veure l’home circular per la via pública sense mascareta, a les 01.00 hores. El van abordar per recordar-li que tenia l’obligació d’utilitzar-la, però va refusar atendre els agents, que el van seguir i li van entregar una mascareta de les que disposaven al vehicle. Va servir de poc, perquè aquest la va trencar i es va encarar amb els policies. Allà va començar el forcejament entre els agents i el sospitós, que va acabar sent reduït, sedat i detingut per atemptat i lesions contra agents de l’autoritat.