A BARCELONA

Detingut per atacar i mossegar tres agents de la Guàrdia Urbana

Els fets van passar dijous a la matinada al districte d'Horta-Guinardó

L'home va acabar sedat i, segons fonts consultades per aquest diari, tot va començar perquè anava sense mascareta

Detingut per atacar i mossegar tres agents de la Guàrdia Urbana
Es llegeix en minuts

Guillem Sánchez

La Guàrdia Urbana de Barcelona va arrestar dijous a la matinada un home de 25 anys per haver agredit tres agents. Segons fonts municipals, els tres policies van haver de ser atesos mèdicament i van rebre la baixa. L’home va rebre «contenció farmacològica» a causa de l’«estat agitació» que presentava.

Et pot interesar

Segons fonts consultades per aquest diari, el comunicat mèdic dels policies aclareix que tots tres van rebre diversos cops i també que almenys un d’ells també va patir una mossegada a l’avantbraç.

L’enfrontament va tenir lloc al carrer de Judea i es va iniciar quan una patrulla va veure l’home circular per la via pública sense mascareta, a les 01.00 hores. El van abordar per recordar-li que tenia l’obligació d’utilitzar-la, però va refusar atendre els agents, que el van seguir i li van entregar una mascareta de les que disposaven al vehicle. Va servir de poc, perquè aquest la va trencar i es va encarar amb els policies. Allà va començar el forcejament entre els agents i el sospitós, que va acabar sent reduït, sedat i detingut per atemptat i lesions contra agents de l’autoritat.