MIRADA OPTIMISTA

Neix el digital 'The New Barcelona Post' el diari de les bones notícies de la ciutat

Jaume Giró és l'editor del magazín 'online', que compta amb Sergi Saborit com a director

new-barcelona-post

new-barcelona-post

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El magazín digital ‘The New Barcelona Post’ ha iniciat la seva etapa aquest diumenge, 27 de setembre, amb l’objectiu de «contribuir a potenciar la marca i atributs de Barcelona, atraure i retenir el talent de la ciutat i reactivar la seva economia i la seva cultura.»

La publicació d’informació empresarial, cultural i social es proposa treballar «de manera positiva al servei de la ciutat per impulsar la projecció nacional i internacional de Barcelona, amb informacions de qualitat i rigor que ajudin a visibilitzar les seves qualitats, anhels i assoliments.»

‘The New Barcelona Post’ aspira a ser l’altaveu de les empreses, dels emprenedors, dels creadors  i dels artistes, dels científics  investigadors i de totes aquelles persones i institucions que aposten per Barcelona. També donarà veu a totes les entitats socials que, de manera desinteressada, contribueixen a una «societat més solidària, més justa i amb més igualtat d’oportunitats per a tothom».

‘Good News, True Stories’

Notícies relacionades

En l’actual context de crisi sanitària i econòmica, ‘The NBP’ pretén «aportar una mirada optimista –sota la premissa de ‘Good News, True Stories’– per contribuir que la ciutat torni a brillar i a confiar en si mateixa».

El nou editor de ‘The New Barcelona Post’ és Jaume Giró, fins fa uns mesos director general de la Fundació Bancària La Caixa. Com a director compta amb Sergi Saborit, periodista especialitzat en informació econòmica que s’incorpora a aquest projecte després de més de 20 anys al diari ‘Expansión’, del qual va ser membre fundador i cap de secció del suplement Expansión Catalunya.

Temes:

Premsa