Agressió d'uniforme

Suspesos dos vigilants del metro de Barcelona per barallar-se entre ells a cops de puny

L'aldarull es va produir a l'estació d'Espanya de la línia 3 dimecres a la nit

Els dos implicats s'insulten i es donen cops de puny mentre roden per terra

pelea entre dos vigilantes del metro / periodico

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Dos vigilants de seguretat del metro de Barcelona han sigut suspesos de les seves funcions després que dimecres a la nit es barallessin entre ells quan es trobaven de servei a l’estació d’Espanya de la línia 3 (verda) i hores després que el vídeo de la baralla es fes viral a Twitter i grups de Whatsapp.

«Des de TMB s’ha iniciat la recollida d’informació corresponent, però l’empresa de seguretat ha comunicat que ha retirat del servei als dos vigilants de manera cautelar», ha explicat un portaveu del Metro.

Insults i cops de puny

En el vídeo es veu els dos vigilants rodant pel terra a pocs metres de les escales que porten a l’andana en direcció a Zona Universitària. «¿Però què fas, ‘gilipolles’? ¿Què fas, subnormal de merda?», crida un d’ells mentre s’intercanvien cops de puny. «Deixa, idiota», li torna a dir.

Notícies relacionades

El fet que els dos vigilants vagin d’uniforme i estiguin de servei mentre s’agredeixen entre ells ha generat nombrosos comentaris jocosos a les xarxes.  «Els vigilants de seguretat del metro de Barcelona han pegat a tanta gent que ja només els queda pegar-se entre ells», comenta PabloMM. «Quan pensaves que ja ho havies vist tot sempre hi ha una cosa que et sorprèn. El clima és cada vegada pitjor», diu el tuitaire Carlos.