També a l'L-4

Comencen els talls parcials a la línia 1 del metro de Barcelona

Les obres afectaran fins al 29 d'agost el tram entre les estacions d'Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia

metro / periodico

1
Es llegeix en minuts

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha començat aquest dilluns les obres per millorar la infraestructura de la línia 1 del metro, que afectaran el tram entre les estacions d’Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia des d’aquest mateix dilluns 3 d’agost fins al 29 d’agost, tots dos inclosos.

Com a alternativa de transport, TMB ha posat a disposició dos autobusos llançadora amb diferents trajectes: el primer anirà d’Hospital de Bellvitge a Santa Eulàlia i farà el mateix recorregut que el metro amb parades en cada una de les estacions afectades i amb el mateix horari, segons informa TMB en un comunicat.

El segon autobús especial, entre plaça d’Espanya i Hospital de Bellvitge, enllaçarà directament per la Gran Via i sense parades intermèdies, i també funcionarà amb el mateix horari del metro, de dilluns a diumenge de 5 del matí a 12 de la nit.

Actuacions a la línia 4

Notícies relacionades

Des del 27 de juliol, TMB també està fent obres a la línia 4, que duraran fins al 30 d’agost i que interrompran el servei entre La Pau i Selva de Mar per actuacions de millora a la via i en el sistema de drenatge.

S’ha habilitat un servei especial d’autobusos que cobreix el tram en obres entre la Pau i Selva de Mar amb parada a prop de les estacions afectades (La Pau, Besòs, Besòs Mar, El Maresme/Fòrum i Selva de Mar), que funciona amb el mateix horari i capacitat equivalent.