Accident a Barcelona

El noi que va morir a les obres de Glòries de Barcelona era un universitari de la UPF

La víctima, un eivissenc de 20 anys, va accedir al recinte per agafar una drecera i va caure en un pou de 10 metres

whatsapp-image-2020-02-21-at-182829

whatsapp-image-2020-02-21-at-182829

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jove que es va matar al caure a un pou d’unes obres de la plaça de les Glòries de Barcelona era un estudiant de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), segons ha avançat ’Diario de Ibiza’,  i ha confirmat la universitat a través de les seves xarxes socials. «La comunitat de la UPF lamenta profundament la tràgica mort de l’estudiant de la universitat que el cap de setmana passat es va accidentar a la zona de les Glòries», han tuitejat. 

La víctima, natural de Sant Antoni (Eivissa), feia dos anys que era a Barcelona i cursava segon de carrera.  El cos del jove, de 20 anys, va trobar-se dilluns al matí pels treballadors de les obres del túnel de Glòries, on es va produir l’accident.

Notícies relacionades

La càmera de seguretat instal·lada a les obres va captar el moment en què hi va entrar. El noi es va precipitar per un túnel de 10 metres de profunditat quan va accedir al recinte per agafar una drecera a prop del carrer Ciutat de Granada.

El lloc de l’accident / LUIS BENAVIDES

El portaveu d’Urbanisme de l’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa, Miquel Catasús, ha explicat a aquest diari que no tenien constància de cap queixa sobre la seguretat de les obres a la plaça. «Aparentment semblava que les obres estaven correctament tancades, però tampoc ens hem dedicat a comprovar-ho», ha afegit el representant veïnal. El vicepresident de l’Associació de Veïns de Fort Pienc, Jordi Casanovas, assegura que tampoc han rebut cap tipus de comentari sobre la seguretat de les obres. «Tenim entès que sempre hi ha un vigilant, però l’obra és molt extensa. Tot i que hi ha una tanca en tot el perímetre, si un s’ho proposa pot saltar-la», ha afegit el vicepresident.