Violència en el transport públic

Brutal agressió d'un jove a una dona per robar-li la bossa al metro de BCN

L'atacant, encaputxat, s'abalança sobre la víctima i la colpeja diverses vegades

robo en el metro con violencia / periodico

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Una passatgera del metro de Barcelona va patir divendres passat 31 de gener a les 23.07 hores una brutal agressió, quan es disposava a entrar a l’estació de metro de Navas, de la línia 1 (vermella), per part d’un individu que va intentar robar-li la bossa.

Segons un vídeo captat per les càmeres de seguretat, l’agressor, que porta una caputxa vermella per no ser identificat, assalta la dona per l’esquena en el moment en què ella es disposa a validar la seva targeta. Com que el lladre no aconsegueix agafar-li la bossa, li clava un cop de puny al cap i després sembla que treu una arma blanca, tot i que no queda clar si és per tallar la corretja de la bossa, a la qual s’aferra la dona, o per ferir-la al coll.

Els Mossos d’Esquadra han informat que no tenen denúncia de la víctima. I fonts del Metro de Barcelona afirmen que la dona va aconseguir sortir al carrer després de l’atac, tot i que no van poder precisar si va rebre assistència mèdica.

Accés sense personal

Notícies relacionades

Fonts de treballadors de seguretat del metro han explicat que l’atac s’ha produït a l’accés secundari de l’estació de Navas, que a aquella hora no té empleats. Aquest detall podria haver sigut conegut per l’atacant, que també sembla saber la ubicació de la càmera, del pla de la qual intenta sortir durant la violenta agressió. 

Fonts de l’empresa asseguren que ningú va avisar el personal de seguretat del metro de l’atac, que sí que va ser registrat per una càmera.