Una baralla familiar acaba amb un apunyalament i una detinguda en una fleca de Barcelona

Els fets han tingut lloc aquest migdia a la Gran Via amb el carrer de Sant Pere d'Abanto

screenshot

screenshot

1
Es llegeix en minuts
Acn

Una baralla familiar ha acabat aquest dimarts amb una persona apunyalada i una dona detinguda pels Mossos d’Esquadra, Barcelona, segons han confirmat fonts policials a l’agència ACN.

Els fets han tingut lloc aquest migdia en una fleca situada a la Gran Via amb el carrer de Sant Pere d’Abanto, al barri barceloní de la Bordeta. Les primeres informacions apunten que no es tracta de cap atracament. La persona ferida ha sigut evacuada a un centre mèdic.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar-vos les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament a casa, així disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!