A l'Eixample

Dos detinguts per atracar una botiga a Barcelona i fugir en una moto robada

Van assaltar a punta de navalla un establiment de mòbils i van tancar el dependent

e22c0d59-c3c2-4665-8380-dcaaf08cdd0e-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingutdos presumptes atracadors acusats d’assaltar, a punta de navalla, una botiga de mòbils a l’Eixample de Barcelona de què van fugir en una moto també robada. 

Segons ha informat la policia catalana, els dos presumptes autors de l’atracament van ser detinguts el 27 de novembre passat als voltants del lloc on havien deixat estacionada la motocicleta robada que havien utilitzat per fugir després de perpetrar el robatori. 

Van tancar el dependent

Als detinguts se’ls acusa d’haver atracat, el passat 13 de novembre, una botiga de mòbils de Barcelona, amenaçant amb una navalla el treballador de l’establiment fins que van aconseguir tancar-lo al lavabo del local mentre s’emportaven 7.000 euros en efectiu i aparells electrònics valorats en 33.000.

Notícies relacionades

El 27 de novembre passat, la Guàrdia Urbana de Barcelona va localitzar estacionada al carrer la motocicleta robada amb què presumptament havien fugit els atracadors i va identificar els dos presumptes assaltants, uns dels quals portava amb ell les claus del vehicle.

Els dos sospitosos van ser detinguts pel robatori de la motocicleta i, posteriorment, els investigadors van aconseguir vincular-los ambl’assalt violent a la botiga de mòbils.