SUCCÉS

Mor un nen de 5 anys atropellat per una moto a Barcelona

El menor ha mort a l'hospital després de ser colpejat per la motocicleta a Sant Martí

15 persones han perdut la vida en accidents de trànsit a la ciutat durant el 2019

zentauroepp50401021 bcn191014190054

zentauroepp50401021 bcn191014190054

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nen de 5 anys ha mort aquest dilluns a Barcelona després d’haver sigut atropellat per una motocicleta. El menor ha rebut l’impacte del vehicle aproximadament a la una del migdia a la cruïlla del carrer de Provençals amb el de Ramon Turró, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

Encara amb vida, el nen, un alumne de la zona, ha sigut traslladat pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari, on ha mort poc després. 

El conductor de la motocicleta, de 24 anys, ha donat negatiu en alcohol i drogues, segons fonts de la Guàrdia Urbana. Es desconeixen les causes de l’atropellament mortal. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga l’accident i el consistori ha traslladat el seu condol a la família.

Notícies relacionades

El lloc de l’accident mortal és molt a prop de l’Escola Grèvol, un centre educatiu d’infantil, primària i ESO. Es tracta d’un punt del districte amb molta presència de menors i famílies en algunes hores punta, com al migdia, amb la sortida de molts escolars. Amb tot, aquest encreuamentno figura en la llista de ‘zones de risc’(punts que acumulen 10 o més accidents amb víctimes) creada per la Guàrdia Urbana per estudiar la «coincidència dels accidents» i analitzar-ne d’aquesta manera les causes.

15 morts en 10 mesos

Segons recorda un comunicat de l’Ajuntament de Barcelona, amb el nen mort aquest dilluns ja són 15 les víctimes mortals que han perdut la vida a Barcelona durant el 2019 a causa d’accidents de trànsit. El consistori ha aprofitat el comunicat per recordar que«els vianants són un dels col·lectius més vulnerables en el marc de la seguretat viària» i per demanar «màxima precaució en la conducció». Les altres 14 víctimes han sigut vuit motoristes, cinc vianants, un conductor de cotxe i un ciclista.

Temes:

+Barcelona