A BARCELONA

Josep Bou lloga un local a una associació cannàbica

El regidor del PP argumenta que l'entitat és legal, té tots els permisos i no ha provocat cap queixa entre els veïns

josep-bou

josep-bou / Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha defensat que la seva empresa tingui un local llogat a una associació cannàbica. Bou ha argumentat que l’entitat és totalment legal, que té tots els permisos municipals corresponents i que no hi ha hagut cap queixa per part dels veïns.

Bou ha sortit al pas de la informació publicada per ‘Nació Digital’, que revelava que l’empresa immobiliària Bahía Franc SL, propietat del regidor popular, llogava un local de 105 metres quadrats ubicat a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat al club cannàbic Slam Dank. Bou cobra 875 euros de lloguer.

Notícies relacionades

El regidor ha explicat aquest dijous que té llogat aquest local comercial des de l’any 2017, quan encara no era regidor del PP i ha assenyalat que pensa respectar el contracte de 5 anys que va firmar amb Slam Dank. En aquest sentit ha apuntat que ell mateix va visitar l’associació i va veure que el local estava «molt ben arreglat» i ha apuntat que hi ha activitats com «un bar o una cafeteria» que generen més molèsties. «Ells [Slam Dank] no tenen ni cadires fora. No molesten a ningú», ha insistit.

El fet que Bou tingui llogat un local a una associació cannàbica crida l’atenció perquè el PP està en contra d’aquesta mena d’entitats. El 2016, els grups municipals de PP i CiU es van oposar al pla especial urbanístic que emparava aquests clubs a la ciutat de Barcelona. El PP també va rebutjar la llei del Parlament que regulava aquestes associacions i que es va aprovar el juny del 2017 i que el Tribunal Constitucional va acabar tombant al setembre del 2018 per invasió de competències.