DISPOSITIU NOCTURN

L'assassí del Port Olímpic se suïcida a Badalona

Antiavalots desplegats al barri de Sant Roc i desenes de veïns al carrer segueixen l'operació policial

L'altre implicat en aquest crim es va entregar als Mossos d'Esquadra pocs dies després de l'homicidi

2d418751-3801-463f-9bcc-f2000094bc6e / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Diverses dotacions d’antiavalots delsMossos d’Esquadra s’han desplegat al barri de Sant Roc de Badalona per mirar de detenir l’assassí del Port Olímpic. Segons fonts policials, l’autor s’ha suïcidat abans de ser capturat. Desenes de veïns han seguit fins a altes hores de la matinada l’operació policial, custodiada per diverses unitats de la Brigada Mòbil i efectius de la policia local de Badalona. 

Els investigadors buscaven el sospitós des de feia gairebé un mes després que matés una jove que estava de festa i ferís de gravetat un guàrdia de seguretat al Port Olímpic.

L’altre implicat en el crim de la jove de 26 anys es va entregar poc després dels fets. Aquest segon, no obstant, continuava desaparegut, tot i que els Mossos sospitaven que s’amagava a prop de Sant Adrià de Besòs.

El crim va passar la matinada del 4 de setembre a l’interior de la discoteca Smar de la zona de lleure del Port Olímpic, al districte barceloní de Sant Martí. Els dos homes van intentar robar el telèfon de la víctima, però aquesta se’n va adonar i va avisar el vigilant. El treballador va anar a buscar els dos lladres, encara a l’interior de la discoteca, i va recuperar el telèfon. 

Gravat per les càmeres

Notícies relacionades

Les càmeres del local van captar la seqüència. A les imatges es veu com el vigilant insisteix a obligar els implicats a sortir del bar. És a la porta quan un dels dos agressors apunyala el vigilant de seguretat a l’abdomen. La ganivetada fa que el treballador, ferit, es retiri i entri al bar. Però la dona, que havia seguit el vigilant –potser per protestar davant de la bufetada que acabaven de clavar-li els mateixos que li havien tret el mòbil– segueix allà, i és llavors quan l’agressor va contra ella. Li assesta una ganivetada, a l’altura del pit, i prova de clavar-li’n almenys una altra. Després, els dos agressors fugen del bar.

L’empleat del local es posa la mà a la ferida per tapar-la mentre la dona es refugia a l’interior del bar, on al final es desploma. La noia va ser traslladada per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en parada cardiorespiratòria a l’Hospital del Mar, on va morir hores després, cap a les set del matí.

Temes:

Catalunya