Van morir tres mascotes

Detinguda per cremar les dues vivendes on es va allotjar a Barcelona

La dona havia llogat habitacions en un pis de l'Hospitalet i un altre de Sant Feliu de Llobregat i hi va prendre foc després de robar

zentauroepp46483553 bombers bomberos de la generalitat deficit de materiales en 190120133214

zentauroepp46483553 bombers bomberos de la generalitat deficit de materiales en 190120133214

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dimecres de la detenció i ingrés a presó d’una dona com a presumpta autora de dos incendis en domicilis de l’Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) on s’havia allotjat, i que van provocar la mort de tres mascotes.

La policia catalana va detenir la dona el 3 de setembre com a presumpta autora de dos delictes d’incendi, dos delictes de maltractament d’animal domèstic, dos delictes de furt i un d’apropiació indeguda.

La detinguda, que tenia cinc antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació va començar a finals d’agost després d’un incendi intencionat al domicili de Sant Feliu, del qual va cremar dues habitacions i va provocar la mort d’un gat.

Robatori

Gràcies a les investigacions i les declaracions de testimonis els Mossos van identificar la presumpta autora dels fets, que també s’hauria emportat objectes de l’interior del domicili.

Notícies relacionades

La dona havia llogat una de les habitacions i havia marxat del pis poques setmanes després d’iniciar la convivència amb una altra llogatera.

Els Mossos van aconseguir acreditar que la dona també havia provocat, el mes d’abril, un incendi en un domicili de l’Hospitalet que va provocar la mort de dues mascotes i del qual es va emportar una caixa forta amb diners que pertanyien a la propietària.