Robatori sense ferits a l'Eixample

Atracament i fuga en una botiga Apple del carrer de València de Barcelona

Els lladres, armats amb matxets, van tirar els clients a terra i van esquivar una furgoneta de Mossos

zentauroepp49978356 atraco190921181829

zentauroepp49978356 atraco190921181829

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez

Aquesta tarda s’ha produït un atracament en una botiga d’informàtica i telèfons mòbils de l’Eixample després que dos lladres encaputxats i armats amb ganivets assaltessin l’establiment, en el qual hi havia treballadors i diversos clients, i aconseguissin fugir al seu cotxe malgrat que una furgoneta dels Mossos ha intentat impedir-ho. En el succés no s’han registrat ferits.

L’atracament s’ha produït a les dues de la tarda, just a l’hora prevista de tancament de l’establiment, una botiga d’Apple Microgestió del carrer de València, 87, que no obre els dissabtes a la tarda. Segons fonts policials, dues persones encaputxades empunyant ganivets de grans dimensions i amb guants han irromput al comerç i han obligat els clients a asseure’s a terra.

Per la vorera i davant de la policia

Notícies relacionades

En aquest moment els lladres han agafat diversos telèfons mòbils i diners en efectiu abans de fugir en un automòbil Audi de color blau que tenien a la vorera. Una furgoneta de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra ha intentat frenar-los sense èxit, però el cotxe ha pujat de nou a la vorera, posant en risc els antiavalots, i ha aconseguit continuar la fugida.

Els lladres devien tenir ben estudiat el seu objectiu, ja que hi han entrat minuts abans del tancament del comerç, moment en què se suposa que hi deu haver més diners a la caixa, cosa que justificaria l’elevada quantitat de diners en efectiu sostrets, una cosa no habitual en un comerç.