Seguretat ciutadana

Antiavalots dels Mossos es despleguen al Port Olímpic

La Brigades Mòbils, que ja actuen a la Mina, farà controls de seguretat a Sant Martí i Ciutat Vella

zentauroepp49273291 30 07 2019  barcelona  port ol mpic  ambient nocturn a la zo190730234339

zentauroepp49273291 30 07 2019 barcelona port ol mpic ambient nocturn a la zo190730234339 / Robert Ramos

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra, que conformen l’anomenada Brigada Mòbil (Brimo), es desplegaran aquesta nit al Port Olímpic i en diversos punts de Ciutat Vella per combatre l’onad d’inseguretat que amenaça a la ciutat, sobretot després del’assassinat d’un home al recinte lúdic del litoral urbà el cap de setmana passat.

Notícies relacionades

El desplegament de la Brimo, unitat especialitzada que té la seva base al centre Egara de Sabadell, coincideix en el temps amb un altre operatiu d’aquest cos al barri de la Mina, on els antiavalots controlen els accessos totes les tardes i nits per intentar frenar el tràfic de drogues i el seu consum, que causa greus problemes de seguretat en aquest barri de Sant Adrià de Besòs.

La Brimo farà controls de seguretat al Port Olímpic, però també en altres punts de Ciutat Vella. "De fet, estaran disponibles per desplaçar-se a qualsevol punt de Barcelona o fins i tot de la resta de Catalunya on sorgeixin problemes", han indicat fonts policials. Una part dels efectius desplegats a Barcelona procedeixen del contingent que habitualment es destina a Salou (Tarragonès) durant l’estiu.