INVESTIGACIÓ DELS MOSSOS

Dos ferits per arma blanca en una baralla en un pis de Barcelona

Una de les víctimes està ferida greu i ha hagut de ser traslladada a un hospital

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
Efe

Dues persones han resultat ferides, almenys una d’elles de gravetat, en una baralla amb arma blanca que han protagonitzat a l’interior d’un pis del barri de Gràcia de Barcelona.

Segons han informat fonts properes al cas, els fets han passat cap a les onze d’aquest matí, quan dues persones han començat a discutir en un pis.

La discussió ha pujat de to i tots dos s’han agredit amb arma blanca, segons les fonts.

Un dels ferits ha sortit al carrer i, al veure’l, els veïns han alertat els serveis d’emergència i els Mossos d’Esquadra.

Els dos ferits, que han sigut identificats pels Mossos, han hagut de rebre atenció mèdica, ja que, almenys un d’ells està ferit greu i ha hagut de ser traslladat a un hospital.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per mirar d’aclarir l’ocorregut. 

Apunyalament mortal

Notícies relacionades

És el segon incident violent que es registra a Barcelona. Un home ha mort aquesta matinada passadadesprés de ser apunyalat durant una baralla a la plaça Folch i Torres del Raval de Barcelona. Els Mossos busquen l’autor de l’agressió.

Els fets van passar pels volts de les 21.30 durant una baralla en ple carrer. La víctima, de 44 anys, ferida de gravetat, ha sigut traslladada a l’Hospital Clínic, on ha mort poc després.