Divendres passat

Mor el jove que va ser tirotejat en una plaça del Poblenou de Barcelona

La víctima va rebre cinc trets per part d'un home que va fugir en monopatí

poblenou

poblenou

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El noi que la nit de divendres passat va resultar ferit greu passat va resultar ferit greu al ser tirotejat en ple carrer al barri barceloní del Poblenou ha mort al centre hospitalari on estava ingressat. Els fets van succeir a la plaça Prim, davant de nombrosos testimonis que eren en un restaurant.

Segons han informat fonts policials, l’home va ingressar en estat greu a l’Hospital del Mar de Barcelona després de rebre cinc trets per part d’una persona, que va fugir després del tiroteig en un monopatí, al carrer Fernando Poo de la capital catalana.

Quatre hores després d’aquest succés, un altre home va resultar ferit greu a la carretera de Collblanc, al municipi de l’Hospitalet de Llobregat, al ser tirotejat per una persona que se li va acostar de manera sobtada. 

Notícies relacionades

L’home també va resultar ferit greu pels trets i va ser traslladat a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, sense que es temi per la seva vida.

Els Mossos van obrir una investigació per identificar els autors dels trets i determinar si els dos esdeveniments tenen relació entre si, ja que les circumstàncies dels atacs van ser molt similars i van passar amb escasses hores de diferència.