INVESTIGACIÓ OBERTA

Denunciada una altra suposada agressió homòfoba al metro de Barcelona

Els Mossos confirmen l'atac a l'estació Plaça Espanya, a la línia 1, sense determinar-ne les causes, però l'Observatori contra l'Homofòbia assegura que la víctima va ser agredida per "ser massa gai"

undefined17661105 barcelona     27 11 2011  barcelona uso nocturno del metro l190720184302

undefined17661105 barcelona 27 11 2011 barcelona uso nocturno del metro l190720184302

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra i TMB investiguen una suposada agressió homòfoba almetro de Barcelona que va tenir lloc dimecres, dia 17, quan un usuari va patir una agressió i dues persones van ser detingudes per la Guàrdia Urbana i posades a disposició de la policia autonòmica.

Els Mossos han confirmat que investiguen una agressió que va tenir lloc al metro barceloní, a l’estació Plaça Espanya, a la línia 1, tot i que encara se n’han de determinar les causes.

No obstant, l’Observatori contra l’Homofòbia assegura al seu compte de Twitter que l’agressió va tenir una motivació homòfoba i que la víctima va ser agredida per "ser massa gai".

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), per la seva banda, ha assegurat que col·labora amb els Mossos per aclarir l’incident que va tenir lloc el dia 17 a la nit i que han obert "una informació interna sobre la possible participació de personal de seguretat fora de servei".

Notícies relacionades

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni (PSC), ha expressat al seu compte de Twitter la seva "condemna" d’aquests fets i de "qualsevol mostra d’homofòbia i violència. Barcelona –ha afegit– és oberta, plural i tolerant. Cap actitud d’odi i discriminació tindrà mai cabuda a la ciutat".

També ha condemnat els fets la regidora socialista Rosa Alarcón, que ha expressat la seva "més enèrgica condemna de les agressions".