MUNICIPALS 2019

Els vídeos dels candidats a l'alcaldia de Barcelona

Vivenda, seguretat i turisme són alguns dels temes que marquen la batalla per la capital catalana

zentauroepp48083810 barcelona    8 5 2019   foto de los candidatos a la alcald a190509191622

zentauroepp48083810 barcelona 8 5 2019 foto de los candidatos a la alcald a190509191622 / LAIA GARCIA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Barcelona serà una de les principals batalles en les eleccions municipals del 26-M. L’alcaldessa i candidata a la reelecció, Ada Colau, és l’únic obstacle que tindrà ERC a la capital catalana, on segons el CIS hi haurà empat tècnic. Amb aquest panorama, els candidats han iniciat una campanya en la qual se centraran en problemes com la vivenda, el turisme o la seguretat. Bona part d’aquest missatge l’han volgut transmetre en els seus vídeos de campanya. Els repassem. 

Ada Colau 

L’alcaldessa i candidata de Barcelona en Comú busca una majoria que ratifiqui la seva gestió. Té opcions de governar com a primera o segona força. Amb el lema 'Guanyem el futur', Colau crida a "ser valents" perquè Barcelona sigui font d’inspiració. I aposta per vivenda per a tothom, aire net i una ciutat on el més important siguin les persones.

20190509 436250 colaumo 1 1 / periodico

Ernest Maragall

El candidatd’ERC es presenta com l’únic capaç de guanyar Colau. Amb el lema 'Inspirats per Barcelona', aposta per una Barcelona independentista, republicana i capaç de forjar aliances, una cosa de la qual, segons Maragall, Colau ha sigut incapaç.

maragall / periodico

Jaume Collboni

El candidat del PSC espera beneficiar-se de la victòria socialista el 28-A. La plana major del PSOE l’acompanya en la seva batalla per l’alcaldia. Vivenda, gestió de l’espai públic i seguretat seran algunes de les seves prioritats perquè "Barcelona torni a ser Barcelona".

collboni / periodico

Joaquim Forn i Elsa Artadi

La candidatura de JuntsxCat, amb el seu número 1 en presó preventiva per l’1-O, juga la carta del canvi i de la unitat independentista, llançant dards tant a Colau com a Maragall.  La seva campanya serà una esmena a la gestió de Colau, particularment en els temes de vivenda i seguretat.

artadi / periodico

Josep Bou

L’empresari i candidat del PP carrega contra el separatisme sota el lema 'Barcelona lliure'. Bou posa l’accent en el comerç local però també defensa una ciutat lliure de "manters, ocupes, narcopisos i CDR".

pp bou / periodico

Manuel Valls

Notícies relacionades

L’ex primer ministre francès i candidat de Cs es presenta com el garant de la legalitat i la seguretat, 'business friendly' i capdavanter de l’europeisme. En el seu programa, 1.500 nous agents de la Guàrdia Urbana, rescat de la unitat antiavalots i un pla per acabar amb el 'top manta' en 90 dies.

valls / periodico

Anna Saliente

La candidata de la CUP marca perfil antisistema i busca l’electorat independentista a l’esquerra de Colau. En el seu programa, moratòria de nous hotels, noves taxes al turisme i expropiació dels pisos buits dels bancs.

cup vid 10 102033 / periodico