Mobilitat

Afectacions de trànsit a Barcelona aquest diumenge per la Cursa de El Corte Inglés 2019

Més de 30 línies de bus canviaran el recorregut per la popular carrera

47664497 60

47664497 60
d04rdhdx4aaisa6

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Cursa de El Corte Inglés celebra aquest diumenge la seva 41a edició amb la principal novetat d’un canvi en l’arribada per millorar la fluïdesa. El final del recorregut es manté a la plaça de Catalunya, tot i que els participants ja no hi hauran d’entrar, sinó que trobaran la meta baixant del carrer de Pelai, a l’altura del Memorial a Francesc Macià. I una vegada més, aquesta multitudinària carrera posarà a prova la paciència de qui es desplaci per la capital catalana, ja que són nombrosos els trams afectats pels quals passaran els més de 40.000 ‘runners’ inscrits. Un xifra en què la participació femenina és més voluminosa que la masculina, com és habitual els últims tres anys.

Quant a les línies de bus, aquí pots comprovar les afectacions, més d’una trentena. Les restriccions començaran sobre les 6.30 fins a les 14.00 hores, aproximadament.

Notícies relacionades

La carrera té la sortida al passeig de Gràcia, a l’altura de la Gran Via, i passa pels carrers d’Aragó i de Tarragona, la plaça d’Espanya, les avingudes de la Reina Maria Cristina i de Francesc Ferrer i Guàrdia, la plaça de Sant Jordi, l’avinguda Estadi, el carrer Jocs del 92 i del Foc, el passeig Olímpic, el vial de l’Olivera, l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el passeig Olímpic, l’avinguda Estadi, el passeig de Santa Madrona, els carrers de Lleida i de Floridablanca, la ronda de Sant Antoni, la plaça Universitat, el carrer Pelai i finalitza a la plaça de Catalunya.