A la Diagonal

Aquest ciclista va sortir fugint després d'atropellar un bebè a Barcelona

La Guàrdia Urbana difon la seva imatge i demana col·laboració per identificar-lo

ciclista-cortado

ciclista-cortado

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha demanat la col·laboració ciutadana per localitzar un ciclista que va atropellar una dona adulta amb un bebè que duia a coll i va sortir fugint. La dona, àvia del petit, va caure a terra i el nen es va donar amb el cap contra la calçada, segons concreta la cadena SER.  Els fets, segons informa la policia municipal a través de Twitter, van passar dissabte passat, 30 de març, a les 15.07 hores al carril bici de l’avinguda de Diagonal (costat mar, davant del palau de Pedralbes).

Notícies relacionades

La Guàrdia Urbana ha difós la imatge de l’autor de l’atropellament, que va deixar en estat greu el bebè i no es va parar, i demana a qualsevol que tingui informació sobre l’individu o veiés el sinistre que ho comuniqui a través dels números 092 o 112.

Les associacions de ciclistes rebutgen els carrils bici a les voreres, com ha tornat a incidir aquest dilluns el BACC (Bicicleta Club de Catalunya), que en un tuit ha denunciat la conducta del ciclista i ha recordat el perill d’aquesta opció.