Funcionen 24 hores

Arriben les noves bicis elèctriques al Bicing de Barcelona

Des d'aquest dilluns s'introduiran 300 unitats, que aniran en increment

bicing-lainz-corregido / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir d’aquest dilluns, 1 d’abril, una vegada retirades les estacions del Bicing antic, comença la incorporació de les 300 noves bicicletes elèctriques, que arribaran a un miler a finals d’any, el triple d’unitats que amb el sistema anterior. La primera fase de desplegament del nou Bicing ha finalitzat amb la substitució de totes les estacions i bicicletes mecàniques de l’antic sistema per les del nou servei, que funciona les 24 hores.

Les noves bicicletes elèctriques s’ubicaran, juntament amb les mecàniques, a les estacions en superfície, i seran accessibles per a tots els usuaris, als quals s’aplicarà una tarifa diferent segons el tipus de vehicle triat.

Tots els usuaris del servei Bicing podran utilitzar les noves bicicletes elèctriques que trobaran a qualsevol estació Bicing juntament amb les bicicletes mecàniques, i que es podran distingir pel símbol d’un llampec situat al parafang posterior i a la cistella.

Notícies relacionades

No és necessari contractar una nova tarifa com en l’anterior servei, només tenir en compte que la tarifa aplicada variarà segons la bicicleta escollida.

Així doncs, només serà necessari dirigir-se a una estació on hi hagi bicicletes elèctriques i retirar-la amb la targeta o l’‘app’. Després es pot tornar a qualsevol estació i comprovar la correcta devolució, igual que si fos una bicicleta mecànica: des de l’‘app’  o introduint la targeta al tòtem de l’estació.

Temes:

Bicing