URGENT

Un pit bull sense morrió fereix un nen de set anys a Barcelona

El gos perillós ha atacat el petit en una zona de jocs de Ciutat Meridiana

Un exemplar de pitbull, la raça que ha perpetrat els atacs a nens a Toledo.

Un exemplar de pitbull, la raça que ha perpetrat els atacs a nens a Toledo.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nen de set anys ha resultat ferit a Barcelona després de ser atacat per un pit bull que anava sense morrió, segons ha informat la cadena SER i ha pogut confirmar EL PERIÓDICO.

Els fets s’han produït en una zona de jocs de Ciutat Meridiana. El gos ha mossegat el nen al colze, a l’axil·la i al gluti. En el moment de l’atac, l’animal el portava un noi de 16 anys. L’adolescent i la seva mare, com a tutora, han sigut portats als jutjats, on se’ls ha imposat una multa de 6.900 euros.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Gossos