AL RAVAL

Els Mossos investiguen si la caiguda d'una dona des d'un tercer pis de Barcelona és una agressió masclista

La víctima, d'origen polonès, continua inconscient i l'arrestat passarà aquest dimarts a disposició judicial per un delicte de temptativa d'homicidi

zentauroepp46543253 barcelona 14 01 2019 carrer aurora del raval on va caure don190114161902

zentauroepp46543253 barcelona 14 01 2019 carrer aurora del raval on va caure don190114161902

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

La dona polonesa ferida de gravetat al precipitar-se des d’un tercer pis diumenge a la matinada al Raval de Barcelona continua inconscient. L’única versió que existeix sobre què va passar en aquest bloc del carrer d’Aurora és la que va explicar l’inquilí del 3r 3a. Però era tan inconnexa que els Mossos d’Esquadra, després de constatar que queia en diverses contradiccions, el van arrestar i aquest dimarts passarà a disposició judicial per respondre per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. La sospita és que ell va ser el que la va empènyer per la finestra i els agents investiguen si entre tots dos existia algun tipus de relació sentimental, un detall que, a més, permetria afegir al seu procés l’agreujant de violència masclista.

El soroll que el cos de la dona va fer al xocar contra el terra del pati interior va provocar que diversos veïns sortissin a la finestra per veure què passava. Un d’ells va trucar al 112 i, segons expliquen, al cap de pocs minuts tot es va omplir de policies. Els agents van anar porta per porta buscant el lloc d’on hauria caigut i es van aturar davant el 3r 3a, el d’un home de 53 anys i de nacionalitat polonesa, que acabarien arrestant. 

Targeta de contactes sexuals

Notícies relacionades

Els agents van trobar a l’interior del seu domicili un sostenidor i uns pantalons de vestir. També una targeta de serveis sexuals de dones asiàtiques. La persona que va trucar al 112 va dir que la dona era d’origen asiàtic. Aquest error, conjugat amb la troballa de la targeta de contactes, va facilitar que una de les primeres hipòtesis fos que es tractés d’una treballadora sexual contractada per l’home.

No obstant, tal com subratllen fonts policials, la dona també ha resultat ser de nacionalitat polonesa, com el presumpte agressor, i la policia catalana centra el seu interès ara a intentar descobrir quin tipus de relació existia entre tots dos.