Dues infraccions

Multat amb 1.000 euros el fitipaldi del patinet per la Diagonal de Barcelona

Es tracta de dues sancions, una per circular per la vorera i una altra per portar un passatger, però no s'ha pogut demostrar la velocitat

tff10-l 8hjjandh / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha multat amb 1.000 euros el conductor del patinet elèctric que va circular a gran velocitat per l’avinguda Diagonal de Barcelona i amb una passatgera. Es tracta de dues multes per l’import màxim de 500 euros cada una.

Els 1.000 euros corresponen a dues infraccions greus de la normativa de circulació d’aquests vehicles: una per circular amb dues persones muntadescircular amb dues persones muntades al patinet i una altra per fer-ho per la calçada, han detallat fonts municipals aquest divendres.

Notícies relacionades

Les mateixes fonts han assenyalat que el jove no ha pogut ser multat per excés de velocitat perquè no s’ha pogut certificar la seva existència “per mitjans propis de la Guàrdia Urbana”, tot i que un taxista que circulava a més de 60 quilòmetres per hora i també ha sigut identificat els va gravar i circulaven a una velocitat lleugerament inferior.