Anar al contingut

davant una discoteca

Els Mossos investiguen un tiroteig al passeig Marítim de Barcelona

La policia ha trobat marques, possiblement d'impactes de bala, a la porta de l'establiment i en edificis propers

El Periódico

Els Mossos investiguen un tiroteig al passeig Marítim de Barcelona

Joan Marc Bosch

Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig produït aquesta matinada al passeig Marítim de Barcelona, als voltants de la discoteca Opium. La policia analitza si hi va haver un intercanvi de trets entre diverses persones o si van ser detonacions a l’aire. La discoteca ha volgut aclarir a través d’un comunicat que "els responsables de l’incident amb armes de foc van ser un grup d’estrangers en cap cas procedent d’Opium". La sala afegeix que un "grup va provocar uns disturbis amb altres passejants" i que aquests es van produir "en tot moment en la via pública". 

Agents dels Mossos es van desplaçar al lloc al rebre l’avís prop de les cinc del matí i van detectar diverses marques que podrien correspondre’s amb impactes de bala, que s’investigarà si són d’aquesta nit o d’anteriors. Els agents no van veure cap situació sospitosa ni tenen constància que hi hagi cap ferit.

Segons ha avançat 'El País’, els impactes de bala són visibles a la porta de la discoteca i als edificis  del davant. A la zona també s’hi han trobat quatre beines de nou mil·límetres.

Augment de la delinqüència

El barri barceloní de Ciutat Vella, on hi ha la discoteca, és una de les zones on més inquieta l’augment de la delinqüència a Barcelona, que ha incrementat un 19% aquest any. De fet, la inseguretat és la principal preocupació dels veïns del barri, segons els resultats de l’última Enquesta de Serveis Municipals.