Al metro

Torna 'El Run Run'!, el diari del PDECat crític amb la gestió d'Ada Colau

Regidors i voluntaris distribueixen aquest dijous la segona edició de la publicació

fcasals45609253 portada el  run  run  con  ada colau181025081653

fcasals45609253 portada el run run con ada colau181025081653

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de 'Suspesa!', arriba 'Escàndol!'.  És el titular del segon número d’‘El Run Run!' el diari que el PDECat reparteix des de primera hora d’aquest matí. Un centenar de voluntaris distribueix a 50 entrades del metro 50.000 exemplars d’una nova edició del diari "que l’ajuntament no vol que llegeixis", que resumeix i fa balanç segons els demòcrates de l’acció del governd’Ada Colau quan només falten set mesos per a les noves eleccions municipals, el maig del 2019.

Notícies relacionades

Com l’any passat, aquest matí un centenar d’associats del PDECat a Barcelona, amb la candidata a l’alcaldia Neus Munté, els regidors i consellers municipals del grup demòcrata a l’ajuntament, estan repartint des de les 7.00 h i fins a les 9.30 h un total de 50.000 exemplars del diari.

Editat en color, amb vuit pàgines i en format tabloide, 'El Run Run!' presenta en portada un sumari del seu contingut, en què destaca, sobre la foto de l’alcaldessa Colau, el titular “Escàndol”, i un subtítol que descriu: "Entitats amigues de Colau reben més de 2 milions d’euros". Aquesta primera pàgina avança reportatges dedicats, per exemple, a analitzar la situació econòmica que viu l’ajuntament amb “ADA Manostijeras”, o la situació a la ciutat d’incivisme i inseguretat amb “Barcelona degradada”.

Temes:

Ada Colau