A BARCELONA

Detinguda per cinc ganivetades a un home que va oferir ajuda per a una selfie

L'agredit, de 24 anys, ha denunciat la dona per l'atac i es recupera de les ferides en el Vall d'Hebron

L'arrestada, de 19 anys, va assegurar que l'estava assetjant i es va defensar clavant-li una navalla que va trobar a terra

zentauroepp11645575 suplemento barris parc de can drago  foto josep garcia181008163524

zentauroepp11645575 suplemento barris parc de can drago foto josep garcia181008163524 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Una jove de 19 anys va clavar cinc vegades una navalla a un home, de 24 anys, durant una discussió que els dos desconeguts van mantenir divendres passat a la tarda al parc de Can Dragó de Barcelona, segons fonts policials consultades per aquest diari. L’agredit va ser traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron. La dona va ser arrestada per la Guàrdia Urbana però va acabar també en el mateix centre mèdic, sedada i sota custòdia policial.

Els fets van passar cap a les 17.30 hores de la tarda, quan l’autora de l’agressió, de nacionalitat brasilera, s’estava fent una selfie amb el seu telèfon mòbil dins del parc. L’home, de nacionalitat espanyola, s’hi va acostar i li va oferir la seva ajuda per fotografiar-la. Segons va dir als agents de la Guàrdia Urbana en la denúncia que presentaria minuts més tard, la jove va reaccionar malament davant d’aquesta oferta, que va donar peu a una discussió que en pocs segons va pujar de to. La versió de l’agredit detalla que quan va voler marxar del lloc, ella va treure de la seva motxilla una navalla i el va atacar. Un testimoni directe ha declarat que va veure la dona perseguint l’home pel parc al crit de "¡Fora assetjador!".

La jove, per la seva banda, va explicar que l’home que va agredir, en realitat, l’estava"assetjant". S’hi va acostar mentre ella es volia fer una fotografia i va començar a perseguir-la. Va ser llavors quan es va adonar que hi havia una navalla a terra i la va recollir per clavar-li.

Notícies relacionades

Els agents van registrar la motxilla de la dona i van trobar en el seu interior una bossa amb marihuana, una troballa que, segons fonts policials, va precipitar que perdés els nervis. Va acabar sent detinguda per un delicte de lesions contra l’home i per desobediència i resistència a l’autoritat amb els agents.

Dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van acabar traslladant els dos protagonistes d’aquest estrany episodi a l’Hospital Vall d’Hebron. L’home presenta cinc incisions d’arma blanca al pit, esquena i cames. La mida de la navalla, el full de la qual és de pocs centímetres, ha sigut decisiva perquè no patís ferides de més gravetat.