MALENTÈS RESOLT

Barcelona concedeix el permís per muntar pantalla gegant per veure Espanya-Rússia

La plataforma 'Barcelona amb la Selecció' tornarà a instal·lar la tele al Camp de l'Àliga aquest diumenge, amb un aforament per a 2.300 persones

zentauroepp34485895 gra459 barcelona  27 06 2016   cientos de personas  convocad180628145704

zentauroepp34485895 gra459 barcelona 27 06 2016 cientos de personas convocad180628145704 / ALEJANDRO GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Encara que al principi s’havia dit que no li concedia el permís, finalment l’Ajuntament de Barcelona sí que autoritza a la plataforma Barcelona amb la Selecció perquè pugui muntar una pantalla gegant al Camp de l’Àliga per veure el partit que Espanya disputarà amb Rússia diumenge vinent en els vuitens de final del Mundial de futbol.

La plataforma havia informat aquest dijous al matí que el gerent del districte de Gràcia els havia denegat la petició perquè el pacte amb el consistori només preveia posar pantalles per als partits de quarts de final, semifinal i final, a més del primer partit de la fase de grups que Espanya va jugar contra Portugal.

Una portaveu de l’ajuntament ha explicat que el Govern municipal està molest amb la plataforma perquè aquest dimecres, després de rebre la petició per instal·lar la pantalla gegant per al partit, els van demanar que els donessin una resposta dijous al migdia. Però, sempre segons l’ajuntament, abans que expirés el termini la plataforma ha comunicat el que considerava una denegació del permís. Finalment, l’ajuntament ha concedit aquest dijous el permís, amb un aforament limitat a 2.300 persones.

Persones fora del recinte

Notícies relacionades

En el partit inicial, l’aforament sol·licitat per la plataforma va ser d’entre 1.000 i 2.000 persones i se’ls va concedir permís per a 1.500, encara que l’èxit de la convocatòria va fer que moltes es quedessin fora del Camp de l’ÀligaCamp de l’Àliga.

Per això, en aquesta ocasió, el consistori ha ampliat l’aforament a 2.300 persones i ha imposat els requisits habituals per a tots els esdeveniments amb concentració elevada de persones: limitadors de so, instal·lació de lavabos, un pla d’evacuació d’emergència i presència d’ambulància, entre d’altres.