DESALLOTJAMENT

Els mossos blinden un desnonament a Sant Antoni

Els veïns proven d'evitar sense èxit el desallotjament d'una família amb tres fills a Parlament,1

video-desalojo-sant-antoni / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels mossos han desallotjat aquest dimecres veïns i activistes que intentaven evitar el desnonament d’una família amb tres fills que vivia al número 1 del carrer de Parlament, a Sant Antoni. El desallotjament s’ha consumat cap al migdia, després que un grup es concentrés davant del domicili per intentar frenar-lo i que la comitiva judicial advertís que no tenia cap altra opció.

Notícies relacionades

Segons veïns i entitats veïnals, l’actuació policial ha estat molt contundent. Els mossos han trencat la barrera veïnal que s’havia instal·lat al portal, per a la qual els que protestaven han fet servir tanques d’una obra propera. Mentre el pare i la mare intentaven evitar que els policies entressin al seu pis. Entitats i veïns s’han mostrat indignats al considerar desproporcionada l’actuació policial.

Un moment del desallotjament / DANNY CAMINAL

D’un en un

Segons el Sindicat de barri - Poble Sec, els agents han retingut un dels seus membres. Els mossos, que han acumulat quatre furgonetes a la zona, han tret els veïns un a un de davant del portal de l’edifici i han entrat a la vivenda, de la qual han desallotjat el pare i la mare de la família. Els seus fills eren a l’escola. La parella ha carregat les seves pertinences en un cotxe i se n’ha anat.