28 maig 2020

Anar al contingut

Els treballadors d'Eulen tornaran a la vaga el 8 de setembre

La mesura s'adopta per les "represàlies" contra 4 vigilants per incomplir els serveis mínims

Víctor Vargas Llamas

Els treballadors d'Eulen tornaran a la vaga el 8 de setembre

QUIQUE GARCIA

Els treballadors d'Eulen als controls de seguretat de l'aeroport de Barcelona, al Prat, tornaran a la vaga el 8 de setembre per protestar per les "represàlies" aplicades per l'empresa contra quatre treballadors per haver incomplert els serveis mínims.

Així ho ha decidit l'assemblea celebrada avui al Prat de Llobregat (Barcelona), en què han votat 115 treballadors dels 350 que té l'empresa a l'aeroport barceloní, tots ells a favor de la vaga.

Les aturades seran tots els divendres de 10:30 a 11:30 hores i de 18:30 a 19:30 hores, si bé l'assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, ha avisat que es podrien ampliar si no es retiren les sancions.

Laude

En cas que es retiressin, s'anul·laria la convocatòria de vaga, que es presentarà demà davant el Departament de Treball de la Generalitat.

Aquesta nova aturada arriba quatre dies abans que l'àrbitre designat per l'Estat, Marcos Peña, dicti el laude obligatori en relació amb el conflicte primigeni, en què els treballadors reclamaven millors condicions laborals i salarials, que ha sigut el que ha provocat cues al Prat des de finals de juliol.